Remoter

Cep telefonunuz ile hiç pc kullandınımız mı bilmiyoruz ama   bu uygulamayı kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum. Tabi bilgisayarınızda wireless olduğunu varsayıyoruz. Elimde bulunan ve şu günlerde çok yaygın olarak kullanılan 5800 cep telefonumun ekranını bir touchpad gibi kullanmak inanın çok zevkli birşey.
Uygulamayı kullanabilmek için pc ve telefon sürümlerini indirmeniz gerekiyor. Bir taraftan remoter'ın telefon sürümünü ovi mağazadan kurarken biz diğer taraftanda uygulamanın çalışması için pc ile yapılacak ağ ile ilgilenelim. Denetim masasından ağ ve paylaşım merkezine giriyoruz, yeni bağlantı veya ağ kurun'dan kablosuz geçici (bilgisayarlar arası) ağ kur diyoruz. Ağ adını ve güvenlik türünü ayarladıktan sonra oluşturduğumuz bu ağı seçip bağlan diyoruz.(Ekranın sağ alt tarafındaki ağ simgesine tıkladığınızda oluşturduğumuz ağ burada gözüküyor. Oluşturduğunuz ağı seçin ve bağlan deyin)
Remoter'ın pc versiyonunu buradan indirdikten sonra çalıştırıyoruz ve eğer telefonumuzda remoter uygulamasının kurulum işlemini tamamlamış ise telefonumuz ile bilgisayarımızın ağına bağlanıyoruz. Artık son aşamaya gelmiş olduk. Uygulamayı tefonuzdan çalıştırdan sonra oluşturduğumuz ağı bulması için bekliyoruz. Remoter'ın ağı bulması için search diyebilirisiniz, ağ gözüktüğünde connect diyoruz ve artık bilgiyarımızın kontrolü telefonumuzda! Yaratıcılığınızı kullanıp arkadaşlarınıza veya daha gözü kara olanlar için hocalarınıza pc şakaları yapmanızda mümkün. Hoş ve eğlenceli vakitler geçirmeniz dileği ile :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder